Cara Servis Motor Honda Paling Gampang, Kiye Carane!

Hai Wong Tegal... Enyong paham ente kabeh pasti lg pada sibuk, apamaning kuwe sing jomblo bisane mung dolanan HP tok padahal laka sing dijak ngobrol